ARTVİN / MURGUL - Murgul Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Koro oluşturulacaktır.Kayıtlarımız devam ediyor.Koro Oluşturmanın amacı

1. Türk Müziğini tanıması,

2. Farklı makamlardaki şarkıları meşk yoluyla öğrenmek suretiyle makamlar üzerine farkındalık geliştirmesi,

3. Çalışmalara eşlik eden Türk Müziği ritm enstrümanlarının zaman içinde kulağına yerleşmesi sayesinde ritim duygusunu geliştirmesi,

4. Çalışmalara eşlik eden Türk Müziği enstrümanlarının zaman içinde kulağına yerleşmesi sayesinde Türk Müziği nağmelerini daha yakından tanıması,

5. Koro halinde şarkı söyleme çalışmaları sayesinde birlikte ahenkli ses çıkarmayı öğrenmesi,

6. Ortak müzik yapma duygusunun gelişimi sayesinde topluma aidiyet duygusunun gelişmesi

amaçlanmaktadır.PROGRAMIN SÜRESİ VE İÇERİĞİ

Kurs programının süresi; günde en fazla 4 ders saati uygulanacak şekilde toplam (150) saattir.

Eyl

Erenköy köy yaşam merkezinde açtığımız tiyatro eğitimi kursumuzu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fahri ACAR ziyaret etti.

Ağu

Hayat boyu öğrenme alanına yönelik değerlendirme toplantısı yapılarak ,yönetici ve eğitimcilerin hayat boyu öğrenme alanı ve yetişkin eğitimi konularında  kendilerini yetiştirmeye yönelik yapabilecekleri çalışmalar okuyabilecekleri kitap dergi makale vb. eserlerin değerlendirilmesi yapıldı ve bu eserlerin okuma çalışmaları planlandı.

Ağu

Bağlantı için aşağıya tıklayınız !

Ağu

Kurum ve Kuruluşların talepleri doğrultusunda kurs planlalamalarımız devam ediyor.Bu kapsamda,

Kaymakamlık makamı talebi üzerne Kurban Kesim elemanı Kursu

Belediye talebi üzerine Cenaze Hizmetleri Kursu

Huzurevi Müdürlüğü talebi üzerine Aksesuar yapıımı Ahşap Boyama kursu

Müftülüğün  talebi öğrencilere Kuran-ı Kerim (elifba) okuma kurslarını planladık.

Talepler doğrultusunda planlamalarımız devam edecektir.

Ağu

Toplumda farkındalık artırma amaçlı Saç Bakımı ve Yapımı Kursumuzun kursiyerleri Murgul Huzurevini ziyaret ederek oradaki bayan sakinlerin saç bakımlarını yaptılar.

Haz

Murgul Halk Eğitimi Merkezimizin yıl sonu sergi açılışı Sayın Kaymakamımız Alay YAZICI, eşi Gülşen KAYALI YAZICI Hanımefendi, Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Haz

Kişisel ve mesleki gelişimi desteklemek amacıyla Borçka ve Arhavi Halk Eğitimi Merekzlerinin sergilerini ziyaret ettik.

Haz

Kurslarda hazırlanan ürünlerin sergilenebileceği ve tanıtılabileceği sergi alanı ve panoları  düzenledik.

Haz

Kurumumuz salon girişindeki koridorunda geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak okuma köşesi ve mini kütüphane oluşturuldu.

May

Mezunlara yönelik YKS hazırlık kurslarının tanıtımı yapıldı.İlçemiz liselerindeki 12.sınıf öğrencilerine ve mezunlara yönelik YKS tanıtım broşürü hazırlanarak dağıtıldı ve konu hakkında ilgili öğretmen ve idareciler tarafından açıklayıcı bilgiler verildi.

May

KTS Eylem planı doğrultusunda ilçemiz okul yöneticilerine Türk dili ve Edebiyati Öğretmeni Seda Güney tarafından Etkili İletişim ve Rehber Öğretmen Esra AKÇAY tarafından  Bağımlılık Konularında eğitimler verildi.

May

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Çalışma Yapıldı.İlçemizden Tıp fakültesi kazanıp 4.sınıfta okuyan bir öğrencimize kurum çalışanları olarak maddi destekte bulunuldu.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

May

Kurumumuz öğretmen ve idarecileri  Uzaktan Eğitim Kapısı https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden İnsan Kaynakları Yönetimi Başlığı Altında -Yetişkinler Nasıl Öğrenir? E tkileşimli İçerik Nasıl Hazırlanır? ve Mesleki Gelişim başlığı altında -Etik ve Hukuk konularında  uzaktan eğitimi tamamlamışlardır.